Besplatna dostava za kupovinu iznad 55 € (414,40kn)Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 KUNA

Stilueta u posjeti: Rich Nails Zagreb

Maja Andrijašević Drmač svoju je priču počela prije šest godina, s 24 godine odvažila se slijediti svoje snove i krenuti u poslovnu avanturu koja danas nosi predznak – uspješne! Nakon rada na mjestu direktora marketinga u obiteljskoj tvrtki za proizvodnju madraca u Srbiji, poželjela je imati nešto svoje u Zagrebu.

Maja Andrijašević Drmač

 „KAKO MI JE PRODAJA BILA VRLO BLISKA, SASVIM SLUČAJNO SAM UŠLA U SVIJET NOKTIJU I GELOVA. PRODAJA JE MOJA LJUBAV I STRAST, UZ TO KAD VIDIM ŠLJOKICE, BOJE,CIRKONE I SVE ONO ŠTO OVAJ POSAO NOSI MOJ ENTUZIJAZAM STALNO RASTE.“

RICH NAILS-u je primarna djelatnost prodaja kompletnog asortimana za nokte. Danas ima najbolje gelove za nokte kao i cijeli asortiman potreban za rad s noktima, uz to, važno je napomenuti opskrbljuju cijelu Hrvatsku. Svojim su klijentima neprestano na raspolaganju što znači česti kontakt putem društvenih mreža od 00-24h kako bi svaki upit dobio pravovremen odgovor.

Radi se o poslu koji je vrlo zahjevan no uhodan, robu šalju poštom i stigne  dan, dva od dana slanja, a klijenti su prepoznali brzinu, uslužnost, ljubaznost i kvalitetu te je posao u neprestanom rastu dok se nižu nove suradnje.

RICH NAILS poslovnica smještena je u Dugoselskoj 12 u Zagrebu, danas broji pet djelatnica, a već s jeseni taj će se broj povećati otkriva nam vlasnica s osmijehom kao i najave noviteta za koje smo sigurni da će oduševiti Zagrepčanke kao i sve koje vole u Zagreb doći po dozu mode, ljepote, kulture, odmora ili spoja svih  navedenih stavki!

Iako je posao danas temeljen na prodaji materijala za nokte,pružaju usluge ugradnje i uređivanja noktiju za klijentice, sve je počelo slučajno naglašava naša sugovornica.

„ZAVRŠILA SAM JEDAN TEČAJ ZA NOKTE I SVIDJELO MI SE, ODLUČILA SAM KRENUTI TIM PUTEM. HTJELA SAM RADITI S NAJBOLJIMA TE SAM POSLALA MAIL 2MBEAUTY ČIJI SAM DANAS EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK ZA HRVATSKU. NA MAIL SU ODGOVORILI NAKON DVIJE GODINE, A STRPLJENJE SE ISPLATILO JER DANAS IMAMO KVALITETNU I LIJEPU SURADNJU KOJA ĆE SE I PROŠIRITI.“

Tako je i Zagreb konačno dobio zastupništvo svjetski poznatog branda, a Maja je svojim kontinuiranim radom pridonijela da 2MBEAUTY kvalitetu prepoznaju brojni partneri diljem Lijepe naše s kojima surađuje i koji ne kriju kako su u ovom brandu pronašli idealnog partnera za svoj rad.

„KVALITETU 2MBEAUTY MATERIJALA SA KOJIM RADIMO SU PREPOZNALE ŽENE U ZAGREBU A I ŠIRE KOJE NAM SE STALNO VRAĆAJU NA NOKTE. 2MBEAUTY GELOVI SU ZAISTA IZDRŽLJIVI,JEDNOSTAVNI ZA RAD, IMAMO ŠIROKU PALETU BOJA PA KLIJENTICE ČESTO ZNAJU REĆI DA IM NE POKAZUJEMO SVE BOJE JER IM SE TEŠKO ODLUČITI.“

Na pitanje o uspjehu i kako se nametnula na tržištu koje je vrlo konkuretno, Maja vrlo jednostavno odgovara: „Zadovoljstvo klijentica mi je na prvom mjestu. Kada spojite kvalitetu,pozitivan i ugodan pristup dobijete vrhunske rezultate. Moja zahvala i poticaj za stalnim napredovanjem su klijentice koje nam se stalno vraćaju.“

Maja je svoju priču počela graditi najviše se oslanjajući na društvene mreže, ponajprije Facebook, a u zadnje vrijeme i na Instagram. Ti su kanali vrlo jednostavni da RICH istakne svoje prednosti, asortiman, predstavi se široj masi, ali i odgovori na sve upite i bude na raspolaganju sadašnjim i potencijalnim novim klijentima.

Najizazoviji period u ovih šest godina bilo je usklađivanje posla i majčinstva i Maja iskreno kaže kako je taj period bio jako težak, no ništa nije stalo, uspjela je posvetiti se svim ulogama i pronaći balans za koji kaže kako je ključan u životu.

RICH NAILS krasi minimalističko uređenje uz dominantnu „pink“ boju za koju Maja kaže kako ju je odabrala jer voli žive boje koje potiču dobre emocije.

„Vizualan sam tip, bitan je osjećaj ugode kako bi ljudi došli, vratili se i preporučili nas.“

Upravo to je i jedan od ključa uspjeha, u radu, salon prati svjetske trendove i neprestano uvode inovacije po svjetskim standardima.

Mnogobrojne klijentice su nam ukazale povjerenje i uvijek ističu kako vole naš prepoznatljiv izgled i kvalitetu.

RICH NAILS oznaka je kvalitete u svom segmentu, prateći trendove i brinući se o potrebama klijentica, čekaju izazovne poslovne avanture o kojima ćemo sigurno i mi uskoro pisati.

I KAKO MAJA NAGLAŠAVA „MI SMO TI KOJI PRATIMO TREND I OPREMAMO DRUGE SALONE I NOKTARICE ZAHVALJUJUĆI 2M-U KOJI  SVJETSKE NOVITETE POD OKRILJEM VRHUNSKE KVALITETE DONOSI U RH.“

Krajnjem korisniku najbitnija je kvaliteta, a upravo smo se u nju uvjerili u Majinoj priči koja je ekskluzivan zastupnik branda koji pruža mogućnost da Hrvatice imaju njegovane, lijepe i trendy nokte po svjetskim standardima koje ste upravo zamijetili na stranicama modnih časopisa ili na popularnom Instagramu!


2MBEAUTY

RICHA NAILS FACEBOOK

Dugoselska 12, Zagreb, 097/711 07 70 ; 01/779 15 01

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Marija Mažar

Share this post