Besplatna dostava za kupovinu iznad 55 € (414,40kn)Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 KUNA

Dobrodošli u Rich Nails Academy!

Ovo je Vaš prvi korak u ostvarenju karijere iz snova!

Naš je cilj od Vas napraviti inovativne i uspješne nail tehničare bez konkurencije

Naučiti ćemo Vas kako biti najbolji od najboljih!

Uz RICH NAILS ACADEMY biti ćete prvi u korak s najvećim svjetskim nail trendovima!

Početak Vaše profesionalne karijere započinje s nama!

Dual Forme 
(tipse gornje i donje)

Svjetski HIT u izradi noktiju – DUAL FORMS  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kreativni nokti i bezbroj mogućnosti dizajna uz novu tehniku – samo uz 𝐑𝐈𝐂𝐇 edukaciju dual formi 🎓🤩
Produžavanje noktiju Vam stvara probleme?  Ovo je edukacija za vas!  
Bilo početnik ili se noktima bavite već godinama ova edukacija će vam omogućiti brži proces izrade i uštedu materijala✨💅🏼

Vidi više

Comby manikura i trajni lak

Ako želite naučiti sami sebi napraviti lijepe nokte, kombinirane manikure, ili jednostavno poboljšati kvalitetu i uvesti nove tehnike onda je ova edukacija idealna za Vas!
Uz RICH Nails ACADEMY edukaciju brzo i efikasno savladat ćete tehniku trajnog laka koja je u posljednje vrijeme zamijenila klasično lakiranje noktiju budući da traje 3-4 tjedna, a nokti se ne oštećuju te izgledaju prirodno i njegovano. Postupak postavljanja noktiju je puno jednostavniji i kraći, a može se izvoditi i kod kuće.

Vidi više

Osnove gel tehnike - Basic UV Gel

Novi ste u ovom poslu, početnik ili želite svoj rad uskladiti s najnovijim standardima i trendovima ugradnje noktiju? Ovo je edukacija za Vas!
Uz Rich Nails ACADEMY usavršit ćete svoje tehnike i uvijek biti u korak s najnoviji trendovima.
U tri dana edukacije savladat ćete tehnike pripreme nokta, postavljanja šablone, ugradnje, rašpanja, crtanog frencha kao i sve tajne nanošenja boje

Vidi više

Usavršavanje - Nail Perfection

Posjedujete osnovno znanje, ali smatrate da možete više i bolje? Potrebno vam je usavršavanje? Onda je ova edukacija za Vas!
Napravite korak više u svijetu noktiju. Najnoviji svjetski trendovi i najbolje tehnike bliži su vam nego ikad uz RICH Nails ACADEMY!

Vidi više

Baby Boom tehnika

Želite se upoznati s Baby Boom tehnikom ili se samo usavršiti? Ova edukacija je za Vas!
RICH Nails ACADEMY nudi edukaciju Babyboomer tehnike ugradnje noktiju, koja je suptilnija verzija klasične francuske manikure, bez oštrog prijelaza pa se naziva još i French ombré. Nokti s ovim efektom izgledaju ženstveno i uredno te se lako kombiniraju s raznim kombinacijama. Samo najbolje i u korak s najvećim svjetskim trendovima uz RICH Nails ACADEMY!

Vidi više

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće stojimo na raspolaganju!

- RICH NAILS -