Košarica (0 items) 0

Ja sam Maja Andrijašević Drmač i osnivač sam RICH-a. Pitate li se zašto sam ga tako nazvala?

Dugo sam tražila naziv koji će me jednom riječju dirnuti i koji će biti moj osobni pečat. Čuvši RICH znala sam da će to biti ime, ime koje će promijeniti svijet kozmetike i mode!

Kako sam i sama ljubitelj mode, promatravši nokte kao modni dodatak spojila sam te dvije ljubavi koje me svakodnevnu pokreću, ispunjavaju i mogu slobodno reći da mi teku kroz vene.

Uvijek sam bila kreativna osoba, sposobna da predvidim trendove, sa smislom za uspješne projekte. U mom okruženju, često su mi postavljali pitanja o pokretanju vlastitog brenda. Logičan napredak mog razvoja bio je obradovati klijente svojom linijom proizvoda na najatraktivniji način.

Ono što sam pripremila za sve Vas je luksuzna kolekcija trepavica, šljokica, odjeće...

Linija sa kojom će dame imati priliku osjetiti dašak glamura i neodoljive kvalitete.

Kombinirajući svoje dugogodišnje iskustvo u testiranju proizvoda,moje profesionalne vještine i moje izbirljivo oko, ponosna sam što Vam mogu predstaviti proizvode za koje znam da su vrijedni divljenja.

Kolekcija odjeće inspirirana je našim sloganom NAIL GANG. Vrlo je udobna i prozračna kako bi se svako osjećao ugodno i atraktivno. Linija se sastoji se od 10 modela gdje svako može pronaći proizvod koji će obožavati.

Tim stručnjaka koji stoje iza mog brenda RICH garantiraju da ćete već sa prvim susretom biti oduševljeni. Uvjerena sam u naš uspjeh, kao i beskonačnu viziju korištenja naših proizvoda diljem svijeta.

Znam da ćete ih voljeti koliko i ja.

Maja Andrijašević Drmač!

Pošalji nam upit

Kontakt

Kontaktiraj nas!

Slobodno nam se javi!